Huvudfönster till P-touch Transfer Manager (Windows)

image
  1. Menyrad
    Ger tillgång till diverse kommandon grupperade efter funktion under varje menyrubrik (menyerna Arkiv, Redigera, Visa, Verktyg och Hjälp).
  2. Välj skrivare
    Gör det möjligt att välja en skrivare att överföra data till. När du har valt en skrivare visas bara sådana data som kan skickas till den valda skrivaren i datalistan.
  3. Mallista
    Visar en lista över mallar i vald mapp.
  4. Förhandsgranskning
    Visar en förhandsgranskning av mallarna i mallistan.
  5. Mapplista
    Visar en lista över mappar och skrivare. När du har valt en mapp visas mallarna i vald mapp i mallistan. Om du har valt en skrivare visas aktuella mallar och andra data som lagrats på skrivaren.
  6. Verktygsfält
    Ger tillgång till kommandon som används ofta.

Ikoner för verktygsfält

Ikon Knappnamn Funktion
image
Överför Överför mallar och andra data från datorn till skrivaren.
Spara överförd fil

(När det inte finns en anslutning till en skrivare)

Ändrar filtypen för data som ska överföras till andra program.

Välj BLF som filnamnstillägg när du skriver ut etiketter i masslagringsläge (USB) eller när du överför data med BRAdmin Professional (LAN eller Wi-Fi) eller Mobile Transfer Express (Wi-Fi). Välj PDZ när du överför data med Transfer Express (USB).

De tillgängliga gränssnitten kan variera beroende på vilken modell du använder.

image
Säkerhetskopiera Hämtar mallar och andra data som sparats på skrivaren och sparar dem på datorn.
image
Öppna Öppnar vald mall.
image
Sök Gör så att du kan söka efter mallar eller andra data som registrerats med P-touch Library.
image
Visningsstil Ändrar stilen för filerna som visas.