Hem > Installera programvara > Installera skrivdrivrutinerna och programvaran på en dator

Installera skrivdrivrutinerna och programvaran på en dator

Om du vill skriva ut från datorn installerar du skrivardrivrutinen och P-touch Editor på datorn.

1. I adressfältet skriver du install.brother och hämtar installationsprogrammet för programvara/dokumentation.
    image
  2. Dubbelklicka på det hämtade installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.
    OBS
    • Om du vill använda skrivarens avancerade funktioner väljer du ytterligare programvara som du vill ha under installationen.
    image

(RJ-3250WB)

För att ansluta skrivaren till en dator med en trådlös anslutning rekommenderar vi följande:

• Anteckna det trådlösa nätverkets SSID (nätverksnamn) och lösenord (nätverksnyckel) i förväg. Om du inte hittar denna information kontaktar du nätverksadministratören eller tillverkaren för din trådlösa router/åtkomstpunkt.
    • Om du vill ansluta skrivaren till en dator med Wireless Direct väljer du USB-anslutning under installationen. Klicka på länken för Wireless Direct i slutet på installationen.
image

Om du vill använda skrivaren med en annan anslutningsmetod än den du valde under installationen använder du installationsprogrammet igen för att installera om programvara och skrivardrivrutiner. Sedan väljer du den nya anslutningsmetoden.