Installera etikettavdragaren

Den här skrivaren är jämförbar med etikettavdragaren (PA-LP-007).

Delbeskrivning

Etikettavdragarenhet

Etikettavdragarenhet

Skruvar (2 var)

Skruvar (2 var)
  1. Tryck på frigöringsspaken till rullens lucka för att öppna luckan till rullens utrymme.
    image
    1. Frigöringsspak till rullens lucka
  2. Ta bort standardplåten och hållaren genom att ta bort de fyra skruvarna som visas på bilden.
    image
    VAR FÖRSIKTIG
    • Vidrör inte bladet när du tar bort standardplåten.
    • Vidrör inte avrivaren när du avlägsnar hållaren.
    image
    Rekommenderat åtdragningsmoment: 0,55±0,049 Nm.
  3. Installera plattan och hållaren och fäst dem med de fyra skruvarna som medföljer etikettavdragaren.
    image
    image
    Den övre avrivaren och nedre avrivaren får inte användas när etikettavdragaren har installerats.
  4. Dra av några etiketter. Sedan ställer du in rullen så att nästa etikett inte täcker mediasensorområdet.
    image
    1. Mediesensor
  5. Stäng luckan till rullens utrymme.
  6. Dra försiktigt i papperet i pappersutmatningsfacket för att åtgärda en slak rulle.
    image
    VIKTIGT
    • Innan du använder etikettavdragaren anger du följande inställningar:
      • Ställ in UtmatningslägeAvskalare i fliken Grundinställn. till Printer Setting Tool.
      • Markera kryssrutan Använd avskalarfunktionen på fliken Grundinställn. i skrivardrivrutinens egenskaper. Mer information imageimage Liknande ämnen
    • När du inte använder etikettavdragaren anger du följande inställningar:
      • Ställ in Utmatningsläge[Avrivn. fält] i fliken Grundinställn. till Printer Setting Tool.
      • Töm kryssrutan Använd avskalarfunktionen på fliken Grundinställn. i skrivardrivrutinens egenskaper.
  7. Ställ in UtmatningslägeAvskalare i fliken Grundinställn. till Printer Setting Tool.
    OBS
    • När Avskalare är inställt på Utmatningsläge, [Avrivn. fält] i [Inställningar] och [Autoid.] i [Media] inte går att välja på skrivarens LCD-skärm.
    • Se till att papperets huvudmarginal är minst 3 mm för att få bästa prestanda.
    • När du använder etikettavdragaren kan pappersdamm fastna på skrivhuvudet. Rengör skrivhuvudet regelbundet. Mer information imageimage Liknande ämnen:
    • Använd den senaste firmware när du skriver ut med etikettavdragaren.