Hem > Lagra eller hantera mallar (P-touch Library) > Söka efter mallar med P-touch Library (Windows)

Söka efter mallar med P-touch Library (Windows)

1. Starta P-touch Library.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Library.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klicka på ikonen P-touch Library på skärmen Appar.

• Windows 7

Klicka på Start>Alla program>Brother P-touch>P-touch Tools>P-touch Library.

Huvudfönstret visas.
    image
  2. Klicka på Sök.
    Dialogrutan Sök visas.
    image
  3. Ange sökkriterier.

Följande sökkriterier är tillgängliga:

Inställningar Information
    Flera parametrar Bestämmer hur programmet söker när flera kriterier är angivna. Om du väljer OCH söker programmet efter filer som uppfyller alla villkor. Om du väljer ELLER söker programmet efter filer som uppfyller några av villkoren.
    Namn Sök efter en mall genom att ange filnamnet.
    Typ Sök efter en mall genom att ange filtypen.
    Storlek Sök efter en mall genom att ange filstorleken.
    Datum Sök efter en mall genom att ange fildatumet.
  4. Klicka på Påbörja sökning.
    Sökningen påbörjas och sökresultaten visas.
  5. Stäng dialogrutan Sök.
    Bekräfta sökresultaten genom att klicka på Sökresultat i mappvyn.
image
Du kan registrera mallar i P-touch Library genom att dra och släppa dem i mappen Allt innehåll eller i mapplistan.