Viktigt meddelande

• Innehållet i det här dokumentet och produktspecifikationerna kan ändras utan föregående meddelande.
  • Brother förbehåller sig rätten att utan föregående meddelande göra ändringar i specifikationer och material häri och ska inte hållas ansvariga för eventuella skador (inklusive följdskador) som uppstår på grund av tillämpning av det material som presenteras, inklusive men inte begränsat till typografiska och andra fel som rör publikationerna.
  • Skärmbilderna i det här dokumentet kan variera beroende på datorns operativsystem, produktmodellen och programvaruversionen.
  • Innan du använder skrivaren ska du se till att läsa all dokumentation som ingår med skrivaren för att få information om säkerhet och drift.
  • Skrivaren som visas på bilderna kan skilja sig från din skrivare.
  • Tillgängliga förbrukningsartiklar kan variera beroende ditt land eller din region.
  • Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av P-touch Editor.
  • Titta på support.brother.com om det finns uppgraderingar av firmware-versionen för att skannern ska fungera optimalt. Annars kan vissa av skannerns funktioner bli otillgängliga.
  • Vid byte eller kassering av din maskin rekommenderar Brother bestämt att du återställer den till fabriksinställningarna för att ta bort all personlig information.