Monter skrivevalsen for media uten dekkpapir

Skriveren er kompatibel med media uten dekkpapir.

Beskrivelse av deler

Skrivevalse for media uten dekkpapir

Skruer (2)

1. Skyv utløserhendelen for deksel for rull for å åpne dekselet for rullen.
    image
    1. Utløserhendel for deksel for rull
  2. Fjern standardskrivevalsen ved å fjerne de to skruene som vises i illustrasjonen.
    image
    FORSIKTIG
    Ikke ta på bladet når du fjerner standardskrivevalsen.
    image
    Anbefalt strammemoment: 0,55 ± 0,049 Nm.
  3. Monter skrivevalsen for media uten dekkpapir, og fest den ved å bruke de to skruene som er inkludert i settet for skrivevalse uten dekkpapir.
    image
    image
    Den nedre avrivningskanten kan ikke brukes når skrivevalsen for media uten dekkpapir er montert.
  4. Angi Dekkpapirløs som i Avansert-fanen i verktøyet for skriverinnstillinger.
    MERK
    • Når Dekkpapirløs er angitt som , kan du ikke velge [Rivekant] i [Innstillinger] og [Autogjenkjenn] i [Medier] på skriverens LCD-skjerm.
    • For best mulig ytelse må du sørge for at arkets toppmarg er minst 12 mm.
    • Når du bruker skrivevalsen for media uten dekkpapir, kan papirstøv feste seg på skriverhodet. Rengjør skriverhodet regelmessig. Mer informasjon imageimage Relaterte temaer:
    • Bruk den siste fastvareversjonen når du skriver ut med skrivevalsen for media uten dekkpapir.