Hjem > Installere programvare > Installere skriverdrivere og programvare på en datamaskin

Installere skriverdrivere og programvare på en datamaskin

For å skrive ut fra datamaskinen din må du installere skriverdriveren og P-touch Editor på datamaskinen.

1. I adressefeltet skriver du install.brother og laster ned installasjonsprogrammet for programvare/dokumentasjon.
    image
  2. Dobbeltklikk på det nedlastede installasjonsprogrammet og følg skjerminstruksjonene.
    MERK
    • For å bruke skriverens avanserte funksjoner må du velge ønsket tilleggsprogramvare under installering.
    image

(RJ-3250WB)

For å koble skriveren til en datamaskin med en trådløs tilkobling anbefaler vi følgende:

• Skriv ned på SSID-en (nettverksnavnet) og passordet (nettverksnøkkelen) til det trådløse nettverket på forhånd. Hvis du ikke finner denne informasjonen, kan du kontakte nettverksadministrator eller produsenten av det trådløse tilgangspunktet/ruteren.
    • For å koble skriveren til en datamaskin ved bruk av Wireless Direct velger du USB-tilkobling under installeringen. Ved slutten av installasjonen, klikk på koblingen for Wireless Direct.
image

For å bruke skriveren med en annen tilkoblingsmetode enn den som ble valgt under installeringen må du bruke installasjonsprogrammet på nytt for å installere programvaren og skriverdriverne igjen, og velge den nye tilkoblingsmetoden.