Home > Appendix > Optionele accessoires > Batterijlader (optioneel: PA-BC-003) > De batterijlader aan de muur bevestigen

De batterijlader aan de muur bevestigen

Gebruik twee schroeven om de batterijlader aan de muur te bevestigen.
  • Draai de schroeven recht in het apparaat en gebruik daarbij onderstaande afstanden.
    Gebruik pluggen om de schroeven stevig in de muur te draaien. Het batterijcompartiment moet naar boven wijzen (zoals aangegeven) om ervoor te zorgen dat de batterij op zijn plaats blijft liggen.
    image

(A) Wandmateriaal

(B) Sleuven voor bevestiging aan de wand

(C) Schroef

1. Diam. 3 mm-4,5 mm
    2. Diam. 8,5 mm of minder
    3. 12,2 mm of meer
    4. 44,5 mm-47,5 mm
Gebruik de bevestigingsmoeren aan de onderzijde van de batterijlader om de schroeven aan de muur te bevestigen.
  • Gebruik onderstaande typen schroeven:
    • M2,6 schroeven met steek 0,45
    • Schroeven tussen 3,5 mm en 7 mm die langer zijn dan de dikte van de plaat (bij bevestiging op een verticale plaat).
    image
    • Bij bevestiging op een verticale plaat is de installatie identiek aan installatie aan een muur.
    • Zorg ervoor dat de kabels niet klem komen te zitten tussen de onderkant van de batterijlader en de plaat.
    image
    1. 27,7 mm
    2. 38 mm
    3. 95 mm