De datum en tijd op een label invoegen

1. Open in P‑touch Editor de labellay-out die u wilt bewerken.
  2. Klik in de menubalk van P-touch Editor op Invoegen>Datum/Tijd om het dialoogvenster Eigenschappen van Datum en tijd weer te geven.
  3. Selecteer de datumnotatie die u wilt gebruiken.
    image
    image
    De datum en tijd worden op het label afgedrukt met de standaardtekengrootte van de printer. Aangezien de tekengrootte wordt bepaald door de grootte van het datum-/tijdobject, moet u het object in P‑touch Editor zelf op het gewenste formaat instellen voordat u de labellay-out overdraagt naar de printer.