Home > Software installeren > De printer verbinden met een computer of mobiel apparaat > De printer met NFC op een mobiel apparaat aansluiten (Android)

De printer met NFC op een mobiel apparaat aansluiten (Android)

De standaardinstellingen voor koppelen verschillen afhankelijk van het model en de regio.
  1. Controleer of de Bluetooth-instellingen op de printer en de Bluetooth- en NFC-instellingen op het mobiele apparaat zijn ingeschakeld.
  2. Raak de printer aan met het mobiele apparaat.
    image
    image
    • De Bluetooth-modus op de printer moet zijn ingesteld op [Klassiek & LE], [Klassiek] of [Energie laag].
    • Niet alle Android-apparaten kunnen verbinding maken met de printer.