Home > Problemen oplossen > Laadstation (optioneel) - Problemen

Laadstation (optioneel) - Problemen

Als u problemen ondervindt die u zelf niet kunt oplossen, kunt u contact opnemen met uw Brother-dealer of de klantenservice van Brother.

Probleem Oplossing
De oplaadindicator brandt niet meer, maar de batterij is nog niet volledig opgeladen. Het opladen is onderbroken omdat de batterij te heet of te koud is geworden. Wacht even en probeer het later opnieuw.
Het oplaadlampje gaat rood knipperen.
  • De batterij is niet opgeladen. Controleer of de netspanningsadapter op het laadstation is aangesloten.
  • Veeg de contactpunten van het laadstation en de batterij met een droge doek schoon.
  • Vervang de batterij.
De printer wordt niet ingeschakeld als deze in het laadstation is geplaatst.
  • Plaats de printer op de juiste wijze in het laadstation.
  • Controleer of de netspanningsadapter juist is aangesloten.
  • Sluit de netspanningsadapter opnieuw aan.
De printer drukt niet af bij gebruik van een LAN-kabel.
  • Plaats de printer op de juiste wijze in het laadstation.
  • Sluit de LAN-kabel op de juiste wijze aan.
  • Selecteer het juiste stuurprogramma bij Apparaten en printers. Als het laadstation is geplaatst, wordt het pictogram van het printerstuurprogramma ook door het besturingssysteem weergegeven bij Apparaten en printers (bijvoorbeeld: Brother RJ-:****WB (Copy 1)). Zorg dat dit niet is geselecteerd.