De Linerless drukrolkit plaatsen

Deze printer is geschikt voor Linerless media.

Beschrijving van de onderdelen

Linerless drukrol

Schroeven (2)

1. Druk op de ontgrendelingshendel voor de klep van het rollencompartiment om de klep van het rollencompartiment te openen.
    image
    1. Ontgrendelingshendel voor de klep van het rollencompartiment
  2. Verwijder de standaarddrukrol door de twee schroeven te verwijderen (zie onderstaande afbeelding).
    image
    VOORZICHTIG
    Raak het mes niet aan bij het verwijderen van de standaarddrukrol.
    image
    Aanbevolen aanhaalmoment: 0,55±0,049 Nm.
  3. Plaats de Linerless drukrol en gebruik daarbij de twee schroeven die zijn meegeleverd met de Linerless drukrolkit.
    image
    image
    De scheurbalk onder kan niet worden gebruikt als de Linerless drukrol is geplaatst.
  4. Stel Linerless in op Aan op het tabblad Geavanceerd van de Printer Instelling Tool.
    OPMERKING
    • Als Linerless is ingesteld op Aan, kunnen [Afsch.balk] onder [Instellingen] en [Auto Detect] onder [Media] niet worden geselecteerd op het LCD-scherm van de printer.
    • Voor de beste resultaten wordt een bovenmarge van ten minste 12 mm aanbevolen.
    • Bij gebruik van de Linerless drukrol kunnen papierresten op de printkop achterblijven. Reinig de printkop daarom regelmatig. Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen:
    • Gebruik de nieuwste firmware als u afdrukt met de Linerless drukrol.