De labelverwijderaar plaatsen

Met deze printer kunt u de labelverwijderaar (PA-LP-007) gebruiken.

Beschrijving van de onderdelen

De labelverwijderaar

De labelverwijderaar

Schroeven (telkens 2)

Schroeven (telkens 2)
  1. Druk op de ontgrendelingshendel voor de klep van het rollencompartiment om de klep van het rollencompartiment te openen.
    image
    1. Ontgrendelingshendel voor de klep van het rollencompartiment
  2. Verwijder de standaarddrukrol en de houder door de vier schroeven te verwijderen (zie onderstaande afbeelding).
    image
    VOORZICHTIG
    • Raak het mes niet aan bij het verwijderen van de standaarddrukrol.
    • Raak de scheurbalk niet aan bij het verwijderen van de houder.
    image
    Aanbevolen aanhaalmoment: 0,55±0,049 Nm.
  3. Plaats de drukrol en de houder in het apparaat en bevestig ze met de vier schroeven die met de labelprinter zijn meegeleverd.
    image
    image
    De scheurbalk boven en scheurbalk onder kunnen niet worden gebruikt als de labelverwijderaar is geplaatst.
  4. Verwijder enkele labels. Plaats vervolgens de rol zodanig dat het volgende label het mediasensorgebied niet afdekt.
    image
    1. Mediasensor
  5. Sluit de klep van het rollencompartiment.
  6. Trek voorzichtig aan het papier in de papieruitgang om de rol strak te trekken.
    image
    BELANGRIJK
    • Geef de volgende instellingen op voordat u de labelverwijderaar gaat gebruiken:
      • Stel Uitgangsstand in op Afscheurbalk op het tabblad Basis van de Printer Instelling Tool.
      • Schakel het selectievakje Afpelfunctie gebruiken in op het tabblad Basis van de eigenschappen van het printerstuurprogramma. Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen
    • Geef de volgende instellingen op als u de labelverwijderaar niet gebruikt:
      • Stel Uitgangsstand in op [Afsch.balk] op het tabblad Basis van de Printer Instelling Tool.
      • Schakel het selectievakje Afpelfunctie gebruiken uit op het tabblad Basis van de eigenschappen van het printerstuurprogramma.
  7. Stel Uitgangsstand in op Afscheurbalk op het tabblad Basis van de Printer Instelling Tool.
    OPMERKING
    • Als Afscheurbalk is ingesteld op Uitgangsstand, kunnen [Afsch.balk] onder [Instellingen] en [Auto Detect] onder [Media] niet worden geselecteerd op het LCD-scherm van de printer.
    • Voor de beste resultaten wordt een bovenmarge van ten minste 3 mm aanbevolen.
    • Bij gebruik van de labelverwijderaar kunnen papierresten op de printkop achterblijven. Reinig de printkop daarom regelmatig. Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen:
    • Gebruik de nieuwste firmware als u afdrukt met de labelverwijderaar.