Home > Labels maken en afdrukken vanaf uw computer > Labels afdrukken met het printerstuurprogramma (Windows)

Labels afdrukken met het printerstuurprogramma (Windows)

1. Sluit de printer aan op een computer.
  2. Open het document dat u wilt afdrukken.
  3. Selecteer de afdrukopdracht in de toepassing die u gebruikt.
  4. Selecteer de juiste printer en klik vervolgens op de knop Afdrukeigenschappen of Voorkeuren.
    Het venster van het printerstuurprogramma wordt daarop weergegeven.
  5. Wijzig, indien nodig, de instellingen van het printerstuurprogramma.
  6. Klik op OK.
  7. Voltooi de afdruktaak.