Home > De printer installeren > Overzicht van het bedieningspaneel

Overzicht van het bedieningspaneel

image
  1. LED-lampje
  2. LCD-scherm
  3. De knop image(Doorvoeren) / OK
    Functie Bediening
    Papier doorvoeren

Als de papiersoort is ingesteld op Print && Knip-label of Media met markeringen:

Druk op de knop image om het papier automatisch door te voeren tot aan de afdrukpositie.

Als de papiersoort is ingesteld op Lint met een continue lengte:

Druk op image om het papier door te voeren.

De printerinstellingen afdrukken

Controleer of er een rol is geplaatst en houd vervolgens image ingedrukt om de printergegevens af te drukken.

De geselecteerde menuoptie activeren Druk op image om de geselecteerde menuoptie te selecteren.
  4. De knop Menu / image (Selecteren)
    Functie Bediening
    De modus menuselectie openen Druk terwijl de printer is ingeschakeld op de knop Menu / image (Selecteren).
    Selecteer de menuoptie Druk terwijl het menu wordt weergegeven op de knop Menu / image (Selecteren) om de volgende optie te selecteren.
    Een opdrachtbestand uitvoeren in de stand voor massaopslag Als de printer in de modus voor massaopslag staat, kunt u op deze knop drukken om een opdrachtbestand uit te voeren dat is opgeslagen in het gedeelte voor massaopslag (zie). Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen
  5. De knop image (Terug)
    Functie Bediening
    Het geselecteerde menu-item sluiten en terugkeren naar het vorige scherm. Druk op image (Terug) om terug te keren naar de vorige categorie met instellingen.
    De huidige afdruktaak annuleren Druk op de knop image (Terug) om de huidige afdruktaak te annuleren.
  6. image Aan-/uitknop
    Functie Bediening
    De printer inschakelen Druk op de knop image (Aan-/uitknop) als de printer uitgeschakeld is.
    De printer uitschakelen Druk terwijl de printer aan staat op de image (aan-/uitknop) tot het bericht Systeem uit op het LCD-scherm wordt weergegeven. (Als de functie Auto. Uitschakelen onder Apparaatinstellingen is ingeschakeld, wordt de printer automatisch uitgeschakeld na de ingestelde periode van inactiviteit.)
    De printer inschakelen in de modus voor massaopslag Als u de image (aan-/uitknop) ingedrukt houdt en tegelijkertijd op de knop Menu / image (Selecteren) drukt, wordt de printer in de modus voor massaopslag gestart. Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen