Indsættelse af dato og klokkeslæt i en label

1. I P-touch Editor skal du åbne det labellayout, du vil redigere.
  2. Klik på Indsæt>Dato/klokkeslæt i P-touch Editor-menulinjen for at få vist dialogboksen Egenskaber for Dato og klokkeslæt.
  3. Vælg det datoformat, du vil bruge.
    image
    image
    Den dato og det klokkeslæt, der er sat ind i labelen, udskrives ved hjælp af printerens standardtegnstørrelse. Eftersom tegnstørrelsen bestemmes af størrelsen af ​​dato- og klokkeslætobjektet, kan du justere objektet til den ønskede størrelse i P-touch Editor, før labellayouttet overføres til printeren.