Hjem > Oprettelse og udskrivning af labels ved hjælp af computeren > Oprettelse af labels ved hjælp af P-touch Editor (Windows)

Oprettelse af labels ved hjælp af P-touch Editor (Windows)

Hvis du vil bruge din printer sammen med din computer, skal du installere P-touch Editor og printerdriveren.

Du kan finde de nyeste drivere og software på siden Downloads for din model på Brother support-websiden på support.brother.com.

1. Start P-touch Editor image.
    • Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:

Klik på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

• Windows 8,1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik på ikonet P-touch Editor på skærmen Apps, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

• Windows 7

Klik på Start>Alle programmer>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklik på ikonet P-touch Editor på skrivebordet.

P-touch Editor starter.
  2. Gør et af følgende:
    • Klik på Åbn (1) for at åbne et eksisterende layout.
    • Hvis du vil tilslutte et forudindstillet layout til en database, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Tilslut database (2).
    • Hvis du vil oprette et nyt layout, skal du dobbeltklikke på ruden Nyt layout (3) eller klikke på ruden Nyt layout (3) og derefter klikke på →.
    • Hvis du vil oprette et nyt layout med et forudindstillet layout, skal du dobbeltklikke på en kategoriknap (4) eller vælge en kategoriknap (4) og derefter klikke på →.
    image
    image
    Hvis du vil ændre den måde, P-touch Editor starter på, skal du klikke på Funktioner>Indstillinger i menulinjen P-touch Editor for at få vist dialogboksen Indstillinger. På venstre side skal du vælge overskriften Generelt og derefter vælge den ønskede indstilling i listeboksen Funktioner under Startindstillinger.