Hjem > Appendiks > Valgfrit tilbehør > Batterilader (ekstraudstyr: PA-BC-003) > Opladning af batteriet ved hjælp af batteriladeren

Opladning af batteriet ved hjælp af batteriladeren

For at oplade det genopladelige Li-ion-batteri skal du bruge batteriladeren (PA-BC-003) sammen med lysnetadapteren (PA-AD-600A, sælges separat).

Batteriladeren kan ikke oplade batteriet alene.

1. Tilslut lysnetadapteren til batteriladerens DC-stik IN (INDGANG).
  2. Tilslut lysnetledningen til lysnetadapteren.
    image
    image
    Indsæt lysnetadapterledningen gennem åbningen i batteriladeren som vist på illustrationen. Sørg for, at du ikke klemmer kablet.
  3. Tilslut lysnetledningen til en stikkontakt i nærheden.
  4. Juster batteriopladningsklemmerne på opladeren og batteriet, og sæt derefter batteriet i opladeren.
    Opladeindikatoren lyser orange, når batteriet oplader.
  5. Opladeindikatoren slukker, når opladningen er gennemført. Fjern batteriet.