Vigtig oplysning

• Dette dokuments indhold og dette produkts specifikationer kan ændres uden varsel.
  • Brother forbeholder sig retten til uden varsel at foretage ændringer af de indeholdte specifikationer og materialer og kan ikke holdes ansvarlig for nogen skader (herunder følgeskader), der skyldes anvendelse af det præsenterede materiale, herunder, men ikke begrænset til, typografiske fejl og andre fejl i forbindelse med publikationerne.
  • Skærmbillederne i dette dokument kan variere afhængigt af din computers operativsystem, din produktmodel og softwareversion.
  • Inden du bruger printeren, skal du sørge for at læse alle de dokumenter, der fulgte med printeren, for at finde oplysninger om sikkerhed og drift.
  • Der kan være forskelle mellem din printer og den printer, der vises i illustrationerne.
  • De tilgængelige forsyningsstoffer kan variere afhængigt af dit land eller område.
  • Vi anbefaler brug af den nyeste version af P-touch Editor.
  • support.brother.com kan du finde den nyeste firmwareopgradering, så du kan holde maskinens ydeevne opdateret. Ellers er nogle af maskinens funktioner muligvis ikke tilgængelige.
  • Når du udskifter eller bortskaffer maskinen, anbefaler Brother på det kraftigste, at du nulstiller den til fabriksindstillingerne for at fjerne alle personlige oplysninger.