Hem > Skrivarinställningar > Bekräfta skrivarinställningarna

Bekräfta skrivarinställningarna

Om du vill bekräfta skrivarinställningarna kan du skriva ut en konfigurationsrapport i Letter/format utan att ansluta skrivaren till en dator eller mobil enhet. (Rapporten får plats på ett A4-papper.)
  1. Slå på skrivaren.
  2. Kontrollera att inget papper har fyllts på.
  3. Håll matarknappen intryckt image tills lampan för data-indikatorn lyser rött image.
  4. Sätt in en ett ark av äkta termiskt papper från Brother i skrivarens öppning för pappersinmatning.
    Rapporten börjar skrivas ut.
    image
    Rapporten visar modellnamn, serienummer och mer detaljerad information om skrivarens konfiguration och parameterinställningar.