Hem > Installera programvara > Ansluta skrivaren till en dator eller mobil enhet > Ansluta skrivaren till en dator med en USB-kabel

Ansluta skrivaren till en dator med en USB-kabel

En USB Type-C-kabel krävs för att ansluta skrivaren till datorn. Den kan medfölja skrivaren, beroende på vilket land du bor i.

OBS
Enbart USB-anslutningen räcker inte för att förse skrivaren med ström. Se till att du installerar ett uppladdningsbart litiumjonbatteri eller ansluter skrivaren till en extern strömförsörjning, t.ex. en nätadapter eller biladapter.

1. Stäng av skrivaren.
  2. Anslut USB-kabeln till USB-porten på skrivaren och sedan till datorn.
    image
  3. Slå på skrivaren.