Hem > Innan du använder skrivaren > Säkerhetsföreskrifter

Säkerhetsföreskrifter

VIKTIGT
  • Ta INTE bort etiketterna som är fastsatta på skrivaren. Dessa etiketter innehåller användningsinformation och anger skrivarens modellnummer.
  • Tryck INTE på strömbrytaren eller LED-indikatorn med ett vasst föremål, t.ex. en penna. Det kan skada knappen eller LED-lampan.
  • Transportera INTE skrivaren när kablarna är anslutna till AC/DC-kontakten eller USB-porten. Kontakten och portarna kan ta skada.
  • Förvara INTE skrivaren i ett område som utsätts för höga temperaturer, hög luftfuktighet och direkt solljus eller damm. Det kan orsaka missfärgningar eller fel.