Hem > Innan du använder skrivaren > Viktigt meddelande

Viktigt meddelande

• Innehållet i det här dokumentet och produktspecifikationerna kan ändras utan föregående meddelande.
  • Brother förbehåller sig rätten att utan förvarning göra ändringar i de specifikationer och det material som finns häri och ansvarar inte för eventuella skador (inklusive följdskador) som orsakas till följd av att man förlitar sig på det material som presenteras, inklusive, men inte begränsat till, typografiska och andra fel i publikationerna.
  • För användare av Windows 11:

Den här maskinen har stöd för Microsoft Windows 11.

Alla funktioner i Windows 8.1 och Windows 10 är tillgängliga i Windows 11-miljön och fungerar på liknande sätt.

• Skärmbilderna i det här dokumentet kan variera beroende på datorns operativsystem, produktmodellen och programvaruversionen.
  • Innan du använder skrivaren ska du se till att läsa all dokumentation som ingår med skrivaren för att få information om säkerhet och drift.
  • Skrivaren som visas på bilderna kan skilja sig från din skrivare.
  • Tillgängliga förbrukningsartiklar kan variera beroende ditt land eller din region.
  • Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av P-touch Editor.
  • Om du vill hålla skrivarens prestanda uppdaterad kan du besöka support.brother.com för att söka efter de senaste uppdateringarna av firmware. Annars kan det hända att vissa av skrivarens funktioner inte är tillgängliga.
  • Vid byte eller kassering av din maskin rekommenderar Brother bestämt att du återställer den till fabriksinställningarna för att ta bort all personlig information.