Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Aktivere eller deaktivere Wi-Fi

Aktivere eller deaktivere Wi-Fi

Beslektede modeller :PJ‑883

Følg disse trinnene for å aktivere eller deaktivere Wi-Fi eller Bluetooth og Wi-Fi:

• Trykk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image for å aktivere eller deaktivere Wi-Fi-funksjonen til skriveren.

Når Wi-Fi-funksjonen er aktivert, kommer Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image til å lyse eller blinke grønt image / image eller cyan image / image.

Hvis Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image blinker blått image, trykker og holder du inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i omtrent tre sekunder. Den blinkende fargen endres hver gang du trykker og holder inne Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image. Trykk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i tre sekunder for å veksle mellom tilkoblingsmoduser.