Merknader om bruk av P‑touch Transfer Manager (Windows)

Enkelte P‑touch Editor-funksjoner er ikke tilgjengelige med skriveren, så du må være oppmerksom på følgende når du bruker P‑touch Editor til å opprette maler.

Du kan forhåndsvise opprettede maler før de overføres til skriveren.

Opprette maler

• Noe av teksten i malene som blir overført til skriveren kan bli skrevet ut med lignende skrifter og tegnstørrelser som er lastet inn på skriveren. Som følge av dette kan utskriften avvike fra bildet av malen som ble opprettet i P-touch Editor.
  • Avhengig av tekstobjektinnstillingen kan tegnstørrelsen reduseres automatisk eller en del av teksten vil kanskje ikke skrives ut. Hvis dette skjer, må du endre tekstobjektinnstillingen.
  • Selv om tegnstiler kan brukes på enkelttegn i P‑touch Editor, kan stiler bare brukes på en tekstblokk fra skriveren. I tillegg er enkelte tegnstiler utilgjengelige på skriveren.
  • Bakgrunner angitt i P‑touch Editor er ikke kompatible med skriveren.
  • P‑touch Editor-layouten som bruker den delte utskriftsfunksjonen (forstørring av dokumentet og utskrift på to eller flere papir), kan ikke overføres.
  • Bare den delen av dokumentet som er innenfor utskriftsområdet, skrives ut.

Overføre maler

• Utskriften kan avvike fra bildet som vises i forhåndsvisningsområdet i P‑touch Transfer Manager.
  • Hvis en todimensjonal strekkode som ikke er en QR-kode som ikke er lastet inn på skriveren blir overført til skriveren, blir strekkoden konvertert til et bilde. Bildet av den konverterte strekkoden kan ikke redigeres.
  • Alle overførte objekter som ikke kan redigeres av skriveren konverteres til bilder.
  • Grupperte objekter konverteres til et enkelt punktgrafikkbilde.
  • Hvis gjenstander overlapper, skrives bare det nederste objektet ut.

Overføring av andre data enn maler

Hvis antallet eller rekkefølgen av felt i en database endres og bare databasen (CSV-fil) overføres for å oppdatere den, vil databasen kanskje ikke kobles korrekt til malen. I tillegg må første linje med data i den overførte filen gjenkjennes av skriveren som "feltnavn".