Hjem > Lag og skriv ut dokumenter med en datamaskin > Opprette etiketter ved hjelp av P-touch Editor (Windows)

Opprette etiketter ved hjelp av P-touch Editor (Windows)

For å bruke skriveren med datamaskinen må du installere P-touch Editor og skriverdriveren på datamaskinen.

For de nyeste driverne og programvaren kan du gå til modellens Nedlastinger side på Brothers support-nettsted på support.brother.com.

1. Start P-touch Editor image.
    • Windows 10 / Windows Server 2016 / Windows Server 2019 / Windows Server 2022:

Klikk på Start>Brother P-touch>P-touch Editor, eller dobbeltklikk på P-touch Editor-ikonet på skrivebordet.

• Windows 8,1 / Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2:

Klikk på P-touch Editor-ikonet på Appar-skjermbildet, eller dobbeltklikk på P-touch Editor-ikonet på skrivebordet.

2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil åpne en eksisterende layout, klikker du på Åpne (1).
    • Hvis du vil koble en forvalgt layout til en database, merker du av i avkrysningsboksen ved siden av Koble til database (2).
    • For å lage en ny layout klikker du på Ny layout (3) og deretter på image (4).
    image
    image
    For å tilpasse utseendet til startskjermen til P-touch Editor klikker du på Verktøy>Alternativer i P-touch Editor-menylinjen for å vise Alternativer-dialogboksen. Velg Generelt-overskriften på venstre side, og velg deretter ønsket innstilling i Operasjonerlisteboksen under Oppstartsinnstillinger.