Skrive ut dokumenter med SSL/TLS

Beslektede modeller :PJ‑883
Bruk IPPS-protokollen til å skrive ut dokumenter sikkert med IPP-protokollen.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv "https://maskinens IP-adresse" inn i adressefeltet i nettleseren.
    Eksempel:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

• Eksempel:

https://DeltSkriver

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

• Eksempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Pålogging) og klikk deretter på Login (Pålogging).
    image
    Standardpassordet for å administrere innstillingene til denne maskinen finner du i batterirommet, angitt med "Pwd".
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Network (Nettverk)>Network (Nettverk)>Protocol (Protokoll).
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Sørg for at IPP-avmerkingsboksen er valgt.
    image

Hvis IPP-avmerkingboksen ikke er valgt, velg IPP-avmerkingsboksen og klikk på Submit (Send).

Start maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.

Når maskinen starter på nytt, går du tilbake til maskinens nettside, skriver inn passordet, går til navigasjonsmenyen, og klikker deretter på Network (Nettverk)>Network (Nettverk)>Protocol (Protokoll).

6. Klikk på HTTP Server Settings (Innstillinger for HTTP-server).
  7. Merk av avkrysningsboksen HTTPS(Port 443) i IPP-området og klikk deretter på Submit (Send).
  8. Start maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.
Kommunikasjon med IPPS kan ikke forhindre uautorisert tilgang til utskriftsserveren.