Hjem > Før du bruker skriveren > Generelle forholdsregler

Generelle forholdsregler

Oppladbart li-ion-batteri

• det oppladbare batteriet lett ladet slik at drift av skriveren kan verifiseres. Batteriet må imidlertid lades helt opp med nettadapteren før skriveren tas i bruk.
  • Hvis skriveren ikke har vært i bruk i lange perioder, må du ta ut batteriet og koble fra kablene før du lagrer den.
  • Hvis du merker noe uvanlig med det oppladbare li-ion-batteriet første gang det brukes, for eksempel overoppheting eller rust, må du stoppe å bruke det oppladbare li-ion-batteriet umiddelbart. Kontakt Brother kundeservice.

Skriver

• Hvis både Bluetooth og trådløst LAN er slått på, kan kommunikasjonshastigheten reduseres på grunn av radiobølgeforstyrrelser. }Hvis dette skjer, slår du av funksjonen du ikke bruker (Bluetooth eller trådløs LAN-funksjon).
  • IKKE dekk til eller sett fremmedlegemer inn i papirutmatingssporet, vekselstrøm-/likestrømkontakten eller USB-porten.
  • IKKE bruk malingstynner, benzen, alkohol eller andre organiske løsemidler til å rengjøre skriveren. Dette kan skade overflaten. Bruk en myk, tørr klut til å rengjøre skriveren.
  • Ved bruk av valgfritt tilbehør må du følge instruksjonene i brukerveiledningene.
  • Denne skriveren bruker termisk papir. Hvis utskriften er merket med blekk, for eksempel påskrevet eller stemplet blekk, kan blekket føre til at den trykte teksten falmer eller blir misfarget. I tillegg kan det ta litt tid før det påførte blekket tørker.

Trykt tekst kan falme eller bli misfarget hvis etiketten kommer i kontakt med følgende: vinylklorid-produkter, skinnvarer som lommebøker og vesker, organiske forbindelser som alkohol, ketoner eller estere, teip, viskelær, gummimatter, blekk fra merkepenner og sprittusjer, korrekturlakk, karbon, lim, diazosensibilisert papir, håndkrem, hårpleieprodukter, kosmetikk, vann eller svette.

• IKKE berør skriveren med fuktige hender.
  • IKKE bruk brettet, vått eller fuktig papir, ellers kan papirstopp eller feil oppstå.
  • IKKE berør papir eller etiketter med fuktige hender, ellers kan det oppstå en funksjonsfeil.
  • IKKE la utløserdekselet være åpent. Interne deler av skriveren kan samle støv og resultere i utskriftsfeil eller papirstopp.