Hjem > Skriv ut dokumenter med mobile enheter > Kompatible utskriftsapper

Kompatible utskriftsapper

• PJ-822/PJ-823:

Du kan bruke skriveren som en frittstående skriver eller koble den til en mobil Android-enhet. For å opprette og skrive ut dokumenter direkte fra den mobile enheten må du installere Brothers mobilapper og deretter koble skriveren til den mobile enheten via en USB-kabel. Du kan også overføre data, for eksempel maler, symboler og databaser som opprettes på en datamaskin, til skriveren fra den mobile enheten via en USB-kabel. Kabelen selges separat.

• PJ-862/PJ-863/PJ-883:

Brother tilbyr diverse gratisapper som kan brukes sammen med skriveren, inkludert apper til å skrive ut direkte fra mobile enheter som iPhone, iPad, iPod touch og Android, og apper til å overføre data trådløst, for eksempel maler, symboler og databaser opprettet på en datamaskin, til den frittstående skriveren.

Du finner mer informasjon om mobilappene som er tilgjengelige for skriveren på https://support.brother.com/g/d/f5f9

iOS-enheter

Programvare Funksjoner

Brother iPrint&Scan

(PJ-862/PJ-863/PJ-883)

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på skriveren direkte fra mobile enheter. Bruk iOS-enheten til å laste ned iPrint&Scan fra App Store. Skanning er ikke tilgjengelig for skriveren.

Skrive ut SDK

(PJ-862/PJ-863/PJ-883)
Last ned programvareutviklingssettet (SDK) fra Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

(PJ-862/PJ-863/PJ-883)

Denne applikasjonen gir deg mulighet til å bruke en mobil enhet til å laste ned databaser og layout som ble opprettet på en datamaskin ved hjelp av P-touch Editor og lagret i en nettskytjeneste, og sende dem til skriveren. Last ned denne Brother-appen fra App Store.

AirPrint

(PJ-883)
Gjør det mulig å skrive ut fra en Apple-enhet (iPad, iPhone eller iPod touch) uten å installere ytterligere programvare.

Mobile Deploy

(PJ-862/PJ-863/PJ-883)

Lar deg utføre oppdateringer av innstillingene og fastvaren til skrivere ved å bruke en mobil enhet.

Denne programvaren vil sende skriveroppdateringsfiler som er lastet opp til DropBox eller en HTTP(S)-server til spesifikke skrivere. Last ned denne Brother-appen fra App Store.

Android-enheter

Programvare Funksjoner

Brother iPrint&Scan

Med Brother iPrint&Scan kan du bruke funksjoner på skriveren direkte fra mobile enheter. Bruk Android-enheten til å laste ned iPrint&Scan fra Google Play. Skanning er ikke tilgjengelig for skriveren.

Skrive ut SDK

Last ned programvareutviklingssettet (SDK) fra Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

Mobile Transfer Express

Denne appen gir deg mulighet til å bruke en mobil enhet til å laste ned databaser og layouter som ble opprettet på en datamaskin ved hjelp av P-touch Editor og lagret i en nettskytjeneste, og sende dem til skriveren. Last ned denne Brother-appen fra Google Play™.

Mopria® Print Service

(PJ-883)

Mopria® Print Service gir utskriftsfunksjonalitet på mobile Android-enheter (Android versjon 4.4 eller nyere) som er utviklet av Mopria Alliance. Med denne appen kan du koble til samme nettverk som skriveren og skrive ut uten ytterligere oppsett.

Print Service Plugin

Lar deg skrive ut fra Android-enheter.

Mobile Deploy

Lar deg utføre oppdateringer av innstillingene og fastvaren til skrivere ved å bruke en mobil enhet.

Denne programvaren vil sende skriveroppdateringsfiler som er lastet opp til DropBox eller en HTTP(S)-server til spesifikke skrivere. Last ned denne Brother-appen fra Google Play™.