Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Wi-Fin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Wi-Fin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Vastaavat mallit:PJ‑883

Ota Wi-Fi tai Bluetooth ja Wi-Fi käyttöön tai poista ne käytöstä noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Ota tulostimen Wi-Fi-toiminto käyttöön tai poista se käytöstä painamalla Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image.

Kun Wi-Fi-toiminto on käytössä, Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image palaa tai vilkkuu vihreänä image / image tai sinivihreänä image / image.

Jos Bluetooth ja Wi-Fi -merkkivalo image vilkkuu sinisenä image, paina Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image ja pidä sitä painettuna noin kolmen sekunnin ajan. Vilkkuva väri muuttuu joka kerta, kun Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image painetaan. Paina Bluetooth ja Wi-Fi -painiketta image kolmen sekunnin ajan yhteystilojen välillä vaihtamiseksi.