Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä langatonta verkkoa > Ennen laitteen määrittämistä langattomaan verkkoon

Ennen laitteen määrittämistä langattomaan verkkoon

Vastaavat mallit:PJ‑883

Varmista seuraavat seikat, ennen kuin yrität määrittää langattoman verkon:

• Jos käytät yrityksen langatonta verkkoa, sinun on tiedettävä käyttäjätunnus ja salasana.

• Parhaat tulokset normaalissa asiakirjojen päivittäisessä tulostuksessa saadaan, kun laite sijoitetaan mahdollisimman lähelle langattoman lähiverkon tukiasemaa/reititintä ja kun laitteen ja tukiaseman välillä on mahdollisimman vähän esteitä. Näiden kahden laitteen välissä olevat suuret esineet ja seinät sekä muiden sähkölaitteiden aiheuttamat häiriöt voivat vaikuttaa asiakirjojesi tiedonsiirron nopeuteen.

Näiden tekijöiden takia langaton yhteys ei ole välttämättä paras vaihtoehto kaikentyyppisiä asiakirjoja ja sovelluksia varten.

• Jos läheltä löytyy signaali, langattoman lähiverkon avulla voit muodostaa vapaasti lähiverkkoyhteyden. Jos suojausasetuksia ei ole kuitenkaan määritetty oikein, pahantahtoinen kolmas osapuoli voi siepata signaalin, mistä voivat seurata mahdollisesti seuraavat ongelmat:
    • henkilökohtaisten tai luottamuksellisten tietojen varastaminen
    • tietojen asiaton lähetys osapuolille, jotka teeskentelevät olevansa tiettyjä henkilöitä
    • siepatun jäljennetyn viestintäsisällön levittäminen.
image
Varmista, että tiedät langattoman reitittimen/tukiaseman verkon nimen (SSID) ja verkkoavaimen (salasanan). Jos et löydä näitä tietoja, ota yhteys langattoman reitittimen/tukiaseman valmistajaan, järjestelmänvalvojaasi tai internetpalveluntarjoajaan. Brother-laite ei voi antaa näitä tietoja.