Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Wi-Fi in- of uitschakelen

Wi-Fi in- of uitschakelen

Gerelateerde modellen:PJ‑883

Voer onderstaande stappen uit om Wi-Fi of Bluetooth en Wi-Fi in of uit te schakelen:

• Druk op de Bluetooth en Wi-Fi-knop image om de Wi-Fi-functie van de printer in of uit te schakelen.

Als de Wi-Fi-functie is ingeschakeld, brandt of knippert het Bluetooth en Wi-Fi-lampje image in de kleur groen image / image of cyaan image / image.

Als het Bluetooth en Wi-Fi-lampje image blauw knippert image, houdt u de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ongeveer drie seconden ingedrukt. De kleur waarin het lampje knippert, verandert telkens wanneer u de Bluetooth en Wi-Fi-knop image ingedrukt houdt. Druk drie seconden op de Bluetooth en Wi-Fi-knop image om te schakelen tussen de beschikbare verbindingsmodi.