Home > Software installeren > De printer verbinden met een computer of mobiel apparaat > De printer met een USB-kabel op een computer aansluiten

De printer met een USB-kabel op een computer aansluiten

U hebt een USB Type-C-kabel nodig om de printer met de computer te verbinden. Afhankelijk van het land wordt zo’n kabel al dan niet met de printer meegeleverd.

OPMERKING
De USB-verbinding alleen is niet voldoende om uw printer te voeden. Installeer een oplaadbare li-ionbatterij of verbind de printer met een externe voeding, zoals een netspanningsadapter of een autolader.

1. Schakel de printer uit.
  2. Gebruik de USB-kabel om de printer via de USB-poort met de computer te verbinden.
    image
  3. Schakel de printer in.