Home > Voordat u de printer gaat gebruiken > Veiligheidsmaatregelen

Veiligheidsmaatregelen

BELANGRIJK
  • Verwijder NIET de labels die op de printer zijn aangebracht. De labels bevatten naast informatie over de bediening het modelnummer van de printer.
  • Druk NIET met een voorwerp met een scherpe punt, zoals een pen, op de aan-/uitknop. Hierdoor kan de knop of het LED-lampje beschadigen.
  • Verplaats de printer NIET terwijl er kabels zijn aangesloten op wisselstroom-/gelijkstroomconnector of de USB-poort. De connectoren en de poorten kunnen daardoor beschadigd raken.
  • Berg de printer NIET op op een plaats waar hij is blootgesteld aan hoge temperaturen, een hoge luchtvochtigheid, direct zonlicht of stof. Dat kan verkleuring en storing veroorzaken.