Home > Voordat u de printer gaat gebruiken > Handelsmerken en licenties

Handelsmerken en licenties

• Apple, App Store, Mac, Safari, AirPrint, het AirPrint-logo, iPad, iPhone, iPod touch, MacOS en iPadOS zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

• Android en Google Chrome zijn handelsmerken van Google LLC.
  • Het woordmerk Bluetooth® en de Bluetooth-logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dit merk door Brother Industries, Ltd. vindt plaats onder licentie. Alle overige merken en handelsnamen zijn eigendom van de desbetreffende houders.
  • Mopria®, het Mopria®-logo, het Mopria Alliance-woordmerk en -logo, en de slogan Print. Scan. Go. zijn gedeponeerde of niet-gedeponeerde handelsmerken en servicemerken van Mopria Alliance, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Ongeautoriseerd gebruik is strikt verboden.
  • QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.
  • Epson ESC/P is een gedeponeerd handelsmerk van Seiko Epson Corporation.
  • Wi-Fi® is een gedeponeerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance®.
  • Wi-Fi Protected Setup is een handelsmerk van Wi-Fi Alliance®.
  • Mozilla en Firefox zijn wettig gedeponeerde handelsmerken van de Mozilla Foundation.
  • QR Code Generating Program Copyright© 2008 DENSO WAVE INCORPORATED.
  • BarStar Pro Encode Library (PDF417, Micro PDF417, DataMatrix, MaxiCode, AztecCode, GS1 Composite, GS1 Databar, Code93, MSI/Plessey, POSTNET, Intelligent Mail Barcode)

Copyright© 2007 AINIX Corporation. Alle rechten voorbehouden.

• Blue SDK

Copyright© 1995-2021 OpenSynergy GmbH.

Alle rechten voorbehouden. Alle niet-gepubliceerde rechten voorbehouden.

• Voor delen van deze software geldt: copyright © 2014 The FreeType Project (www.freetype.org). Alle rechten voorbehouden.
  • USB Type-C® is een gedeponeerd handelsmerk van USB Implementers Forum.

Alle handels- en productnamen van bedrijven die vermeld zijn op Brother-producten, de bijbehorende documenten en andere materialen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectieve bedrijven.