Home > Netwerk > Belangrijke informatie met betrekking tot de beveiliging

Belangrijke informatie met betrekking tot de beveiliging

Gerelateerde modellen:PJ‑883
  • Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u in het batterijcompartiment achter "Pwd". Het verdient aanbeveling het standaardwachtwoord onmiddellijk te wijzigen om onbevoegde toegang tot het apparaat te voorkomen.
  • Wanneer u het apparaat wilt verbinden met een extern netwerk zoals het internet, zorg er dan voor dat u uw netwerkomgeving goed beschermt met een aparte firewall (of andere oplossing) om te voorkomen dat informatie kan uitlekken als gevolg van onjuiste instellingen of onbevoegde toegang door kwaadwillenden.
  • Als er een signaal in de buurt beschikbaar is, kunt u met een draadloos LAN een netwerkverbinding instellen. Als de beveiligingsinstellingen echter niet goed zijn geconfigureerd, kan het signaal worden onderschept door kwaadwillenden, met de volgende risico’s:
    • Diefstal van persoonlijke of vertrouwelijke gegevens
    • Verzenden van gegevens naar partijen die zich voordoen als een bepaalde persoon
    • Ongewenste verspreiding van onderschepte communicatie