Home > Documenten afdrukken met mobiele apparaten > Sjablonen die op een computer zijn gemaakt met een mobiel apparaat naar de printer overdragen

Sjablonen die op een computer zijn gemaakt met een mobiel apparaat naar de printer overdragen

Gebruik P-touch Transfer Manager om sjabloongegevens die met P-touch Editor zijn gemaakt als .blf- of .pdz-bestanden op te slaan. Gebruik Mobile Transfer Express om het opgeslagen bestand van het mobiele apparaat over te dragen naar de printer en het bestand afdrukken.
OPMERKING
Zorg ervoor dat Mobile Transfer Express op het mobiele apparaat is geïnstalleerd.

1. Gebruik P-touch Transfer Manager om de sjabloongegevens op te slaan.
    image
    Meer informatie imageimage Gerelateerde onderwerpen: Overdrachtsbestanden en overdrachtspakketbestanden maken (Windows)
  2. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Sla het bestand op in een cloudopslagservice en deel het vervolgens met behulp van de app Mobile Transfer Express op het mobiele apparaat.
    • Draag het bestand van de computer naar het mobiele apparaat over als een e-mailbijlage en sla het vervolgens op uw mobiele apparaat op.
  3. Verbind de printer met het mobiele apparaat en start Mobile Transfer Express.
    Nu worden de sjabloongegevens weergegeven.
  4. Selecteer de sjabloon die u wilt afdrukken en tik vervolgens op Transfer (Overdragen) om de sjabloon over te dragen naar de printer.
    image
    Verbind het mobiele apparaat met behulp van de Infrastructuurmodus met de printer om een bestand van een cloudopslagservice naar het mobiele apparaat te downloaden. Hiermee kunt u gedownloade bestanden (alleen .blf-bestanden) sneller overdragen.