Hjem > Sikkerhed > Brug af SNMPv3 > Sikker administration af din netværksmaskine vha. SNMPv3

Sikker administration af din netværksmaskine vha. SNMPv3

Relaterede modeller:PJ‑883
SNMPv3 (Simple Network Management Protocol version 3) giver brugergodkendelse og datakryptering til sikker administration af netværksenheder.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://Fællesnavn" i browserens adresselinje (hvor "Fællesnavn" er det fællesnavn, du har tildelt for certifikatet; det kan være din IP-adresse, dit nodenavn eller dit domænenavn).
  3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i Login (Logon) -feltet og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret i batterirummet og er mærket “Pwd“.
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Kontroller, at indstillingen SNMP er aktiveret, og klik derefter på Advanced Settings (Avancerede indstillinger).
  6. Konfigurerer SNMP-indstillingerne.
    Indstilling
    Beskrivelse
    SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c læse-skrive-adgang)

Printserveren bruger version 1 og version 2c af SNMP-protokollen. Du kan bruge alle maskinens programmer i denne tilstand. Den er dog ikke sikker, da brugeren ikke godkendes, og dataene krypteres ikke.

SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 læse-skrive-adgang og v1/v2c skrivebeskyttet adgang)

Printserveren bruger læse-skrive-adgangen for version 3 og den skrivebeskyttede adgang for version 1 og version 2c af SNMP-protokollen.

image

Når du bruger tilstanden SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 læse-skrive-adgang og v1/v2c skrivebeskyttet adgang), vil nogle af maskinens programmer, der har adgang til printserveren, ikke fungere korrekt, da de godkender den skrivebeskyttede adgang for version 1 og version 2c. Hvis du vil bruge alle programmer, anbefaler vi at bruge tilstanden SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c læse-skrive-adgang).

SNMPv3 read-write access (SNMPv3 læse-skrive-adgang)

Printserveren bruger version 3 af SNMP-protokollen. Sikker administration af printserveren sker med denne tilstand.

image

Bemærk følgende, når du bruger tilstanden SNMPv3 read-write access (SNMPv3 læse-skrive-adgang):

• Med undtagelse af BRAdmin Professional begrænses alle programmer, der bruger SNMPv1/v2c. Brug tilstanden SNMPv3 read-write access and v1/v2c read-only access (SNMPv3 læse-skrive-adgang og v1/v2c skrivebeskyttet adgang) eller SNMP v1/v2c read-write access (SNMP v1/v2c læse-skrive-adgang) til at tillade brugen af SNMPv1/v2c-programmer.
  7. Klik på Submit (Send).
    image
    Hvis din maskine viser valgmulighederne for protokolindstilling, skal du vælge de ønskede indstillinger.
  8. Genstart maskinen for at aktivere konfigurationen.