Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Aktiver eller deaktiver Wi-Fi

Aktiver eller deaktiver Wi-Fi

Relaterede modeller:PJ‑883

Følg disse trin for at aktivere eller deaktivere Wi-Fi eller Bluetooth og Wi-Fi:

• Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image for at aktivere eller deaktivere printerens Wi-Fi-funktion.

Når Wi-Fi-funktionen er aktiveret, er Bluetooth- og Wi-Fi-indikatoren image tændt eller blinker grønt image / image eller cyan image / image.

Hvis Bluetooth- og Wi-Fi-indikator image blinker blåt image, tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i ca. tre sekunder. Farven på blinket skifter hver gang du trykker på og holder Bluetooth- og Wi-Fi-knappen nede image. Tryk på Bluetooth- og Wi-Fi-knappen image i tre sekunder for at skifte mellem forbindelsestilstandene.