Hjem > Installation af software > Slut printeren til en computer eller mobilenhed > Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af et USB-kabel

Tilslutning af printeren til en computer ved hjælp af et USB-kabel

Du skal bruge et USB Type-C-kabel til at slutte printeren til din computer. Det medfølger muligvis med printeren, afhængigt af dit land.

BEMÆRK
USB-forbindelsen alene er ikke nok til at tænde for printeren. Sørg for, at du installerer et genopladeligt Li-ion-batteri eller forbinder printeren med en ekstern strømforsyning, f.eks. en lysnetadapter eller biladapter.

1. Sluk printeren.
  2. Tilslut USB-kablet til USB-porten på printeren og derefter til computeren.
    image
  3. Tænd printeren.