Hjem > Printerindstillinger > Anvendelse af indstillingsændringer på flere printere (Mac)

Anvendelse af indstillingsændringer på flere printere (Mac)

1. Når du har anvendt indstillingerne på den første printer, skal du koble printeren fra computeren og derefter tilslutte den anden printer til computeren.
  2. Vælg den nyligt tilsluttede printer i pop op-menuen Printer.
  3. Klik på Apply Settings to the Printer (Anvend indstillinger på printeren).
    De samme indstillinger, som blev anvendt på den første printer, anvendes på den anden printer.
  4. Gentag disse trin for alle printere, hvis indstillinger du vil ændre.