Hjem > Opret og udskriv dokumenter ved hjælp af din computer > Opret og udskriv brugerdefinerede dokumenter ved hjælp af P-touch Editor (Mac)

Opret og udskriv brugerdefinerede dokumenter ved hjælp af P-touch Editor (Mac)

Download og installer P-touch Editor fra App Store på din Mac.

1. Dobbeltklik på Macintosh HD>Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet Brother P-touch Editor.
  2. Når P-touch Editor starter, skal du klikke på New (Ny) for at oprette et nyt layout eller åbne et eksisterende layout.
    image
  3. Klik på ikonet Print (Udskriv).