Hjem > Installation af software > Installation af printerdrivere og software på en computer

Installation af printerdrivere og software på en computer

Hvis du vil udskrive fra din computer, skal du installere printerdriveren og P-touch Editor på din computer.

1. Skriv følgende i adresselinjen install.brother, og download installationsprogrammet for software/dokumentation.
    image
  2. Dobbeltklik på det downloadede installationsprogram, og følg instruktionerne på skærmen.
    BEMÆRK
    For at bruge printerens avancerede funktioner skal du vælge den ekstra software, du vil have, under installationen.
image
  • PJ-883:

For at tilslutte printeren til en computer ved hjælp af en trådløs forbindelse anbefaler vi følgende:

• Skriv dit trådløse netværks SSID (netværksnavn) og adgangskode (netværksnøgle) ned, før du går i gang. Hvis du ikke kan finde disse oplysninger, skal du kontakte netværksadministratoren eller den trådløse routers/det trådløse accesspoints producent.
    • For at slutte printeren til en computer ved hjælp af Wireless Direct, skal du vælge “USB-forbindelse“ under installationen. Når installationen er færdig, skal du klikke på Wireless Direct-linket.
  • PJ-883:

Hvis du vil bruge printeren med en anden tilslutningsmetode end den, der blev valgt under installationen, skal du køre installationsprogrammet igen for at geninstallere softwaren og printerdriverne og vælge en anden tilslutningsmetode.