Hjem > Sikkerhed > Brug af SSL/TLS > Sikker administration af din netværksmaskine med SSL/TLS > Adgang til webbaseret administration ved hjælp af SSL/TLS

Adgang til webbaseret administration ved hjælp af SSL/TLS

Relaterede modeller:PJ‑883
For at administrere din netværksmaskine sikkert skal du bruge Webbaseret administration med HTTPS-protokollen.
image
  • For at bruge HTTPS-protokollen skal HTTPS være aktiveret på maskinen. HTTPS-protokollen er aktiveret som standard.
  • Du kan ændre HTTPS-protokolindstillingerne ved hjælp af Webbaseret administration.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://Fællesnavn" i browserens adresselinje (hvor "Fællesnavn" er det fællesnavn, du har tildelt for certifikatet; det kan være din IP-adresse, dit nodenavn eller dit domænenavn).
  3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i Login (Logon) -feltet og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret i batterirummet og er mærket “Pwd“.
  4. Du kan nu få adgang til maskinen med HTTPS.