Hem > Bilaga > Paket för programvaruutveckling

Paket för programvaruutveckling

Ett paket för programvaruutveckling (SDK) är tillgängligt från Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

(TD-4210D) b-PAC SDK finns också för nedladdning. (De tillgängliga SDK:erna kan ändras utan föregående meddelande.)

(TD-4420DN/TD-4520DN) Även b-PAC SDK och SDK:erna för mobila enheter (Android, iPhone och iPad) kan hämtas. (De tillgängliga SDK:erna kan ändras utan föregående meddelande.)

(TD-4410D) Även b-PAC SDK och SDK:erna för mobila enheter (endast Android) kan hämtas. (De tillgängliga SDK:erna kan ändras utan föregående meddelande.)