Hem > Installera programvara > Anslut skrivaren till en dator > Anslut skrivaren till en dator med trådbundet LAN

Anslut skrivaren till en dator med trådbundet LAN

Relaterade modeller:TD‑4420DN / TD‑4520DN
Anslut skrivaren med en trådbunden LAN-anslutning om du vill använda en statisk IP-adress. Installera skrivardrivrutinerna och Verktyg för skrivarinställning och ange sedan inställningarna för den trådbundna LAN-anslutningen.

Nätverkskabel

Använd en partvinnad ”straight-through”-kabel av kategori 5 (eller högre) till 10BASE-T eller 100BASE-TX Fast Ethernet-nätverk.

VIKTIGT
Anslut inte produkten till en LAN-anslutning som utsätts för överspänning.
  1. Om anvisningar på skärmen visas under installationen ser du till att skrivaren är avstängd innan du ansluter LAN-kabeln.
  2. Anslut LAN-kabeln till LAN-porten på baksidan av skrivaren.
  3. Slå på skrivaren.