Hem > Installera programvara > Installera skrivdrivrutinerna och programvaran på en dator

Installera skrivdrivrutinerna och programvaran på en dator

Om du vill skriva ut från datorn installerar du skrivardrivrutinerna, P-touch Editor och andra program på datorn.

1. Gå till install.brother och hämta installationsprogrammet för programvara och dokumentation.
  2. Dubbelklicka på det hämtade installationsprogrammet och följ anvisningarna på skärmen.
  3. Stäng dialogrutan när installationen är klar.
image

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Om du vill använda skrivaren med en annan anslutningsmetod än den du valde under installationen använder du installationsprogrammet igen för att installera om programvara och skrivardrivrutiner. Sedan väljer du den nya anslutningsmetoden.