Hem > Lagra eller hantera mallar (P-touch Library) > Redigera mallar med P-touch Library (Windows)

Redigera mallar med P-touch Library (Windows)

1. Starta P-touch Library.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klicka på Start>Brother P-touch>P-touch Library 2.3.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klicka på ikonen P-touch Library 2.3 på skärmen Appar.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klicka på Start>Alla program>Brother P-touch>P-touch Tools>P-touch Library 2.3.

Huvudfönstret visas.
    image

Översikt över ikonerna i verktygsfältet

Ikon Knappnamn Funktion
    image
    Öppna Öppnar vald mall.
    image
    Skriv ut Skriver ut den valda mallen med skrivaren.
    image
    Sök Gör så att du kan söka efter mallar som registrerats med P-touch Library.
    image
    Visningsstil Ändrar stilen för filerna som visas.
  2. Välj mallen som du vill redigera och klicka sedan på Öppna.
    Programmet som är kopplat till mallen startar och du kan redigera mallen.