Hjem > Tillegg > Programvareutviklingssett (SDK)

Programvareutviklingssett (SDK)

Et programvareutviklingssett (SDK) er tilgjengelig fra Brother Developer Center (https://support.brother.com/g/s/es/dev/en/index.html).

(TD-4210D) b-PAC SDK kan også lastes ned. (Tilgjengelige SDKer kan endres uten forvarsel.)

(TD-4420DN/TD-4520DN) b-PAC SDK og SDK-er for mobile enheter (Android, iPhone og iPad) kan ogsålastes ned. (Tilgjengelige SDKer kan endres uten forvarsel.)

(TD-4410D) b-PAC SDK og SDK-er for mobile enheter (Android, iPhone og iPad) kan også lastes ned. (Tilgjengelige SDKer kan endres uten forvarsel.)