Merknader om bruk av P‑touch Transfer Manager (Windows)

Fordi enkelte P‑touch Editor-funksjoner ikke er tilgjengelig med skriveren, må du være oppmerksom på følgende når du bruker P‑touch Editor til å opprette maler.

Du kan se en forhåndsvisning av den utskrevne malen før den opprettede malen blir overført til skriveren.

Merknader om hvordan du lager maler

• Noe av teksten i malen som blir overført til skriveren, kan bli skrevet ut med lignende skrifter og tegnstørrelser som er lastet inn på skriveren. Som følge av dette kan den utskrevne etiketten avvike fra bildet av malen som ble opprettet i P-touch Editor.
  • Avhengig av tekstobjektinnstillingen kan tegnstørrelsen reduseres automatisk eller en del av teksten vil kanskje ikke skrives ut. Hvis dette skjer, må du endre tekstobjektinnstillingen.
  • Selv om tegnstiler kan brukes på enkelttegn med P‑touch Editor, kan stiler bare brukes på en tekstblokk ved bruk av skriveren. I tillegg er enkelte tegnstiler utilgjengelige på skriveren.
  • Bakgrunner angitt med P‑touch Editor er ikke kompatible med skriveren.
  • En P‑touch Editor-layout som bruker den delte utskriftsfunksjonen (forstørring av etiketten og utskrift på to eller flere etiketter) kan ikke overføres.
  • Bare den delen av etiketten som er innenfor utskriftsområdet skrives ut.
  • Felter som går utenfor utskriftsområdet, vil kanskje ikke skrives ut på riktig måte.

Merknader om overføring av maler

• Den utskrevne etiketten kan avvike fra bildet som vises i forhåndsvisningsområdet i P‑touch Transfer Manager.
  • Hvis en todimensjonal strekkode som ikke er lastet inn på skriveren blir overført til skriveren, blir strekkoden konvertert til et bilde. Bildet av den konverterte strekkoden kan ikke redigeres.
  • Alle overførte objekter som ikke kan redigeres av skriveren konverteres til bilder.
  • Grupperte objekter konverteres til et enkelt punktgrafikkbilde.

Merknader om overføring av andre data enn maler

• Hvis antallet eller rekkefølgen av felt i en database endres og bare databasen (CSV-fil) overføres for å oppdatere den, vil databasen kanskje ikke kobles korrekt til malen. I tillegg må første linje med data i den overførte filen gjenkjennes av skriveren som "feltnavn".
  • Logoer, symboler og grafikk som er lastet ned til skriveren, skaleres automatisk til den innebygde skriften eller et av de innebygde symbolene i biblioteket.